Over Elincom

Wij geloven dat technische ontwerpen altijd beter kunnen

Elk design is een compromis: er is altijd een afweging tussen kwaliteit en kosten, afmetingen en functionaliteit, gewicht en capaciteit of noem maar op. Elincom helpt u de juiste keuze te maken: die support verkort uw time to market en verkleint uw risico’s.

Welkom bij Elincom electronics

Elincom is een gespecialiseerde distributeur van internationale topmerken gericht op de Benelux markt. Ons pakket bestaat uit componenten voor elektronica-productie en voor industriële automatisering.

We verzorgen al meer dan 40 jaar succesvolle standaard en maatwerk oplossingen, door het volledige traject support te bieden. Vanaf het initiële design, naar prototyping tot aan leveringen voor serieproductie.

Toegevoegde waarde

Onze fabrikanten ontwikkelen en produceren high-end componenten en systemen. De kennis en ervaring van deze fabrikanten vormt een groot deel van onze meerwaarde.  Hiermee heeft u toegang tot de eigenlijke ontwikkelaars van de componenten. 

Elincom biedt u support op het hoogste niveau met:

  • design-in op applicatieniveau
  • technische support op systeem-, circuit- en componentenniveau
  • componenten direct betrokken bij de bron
  • gewenste invulling voor logistieke afhandeling: JIT, Kanban, EDI, etc.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen:

Onze normen en waarden binnen de eigen organisatie staan beschreven in onze compliance-regels, waarin we streven een veilige, eerlijke en betrouwbare werkgever te zijn.  Daarbij moeten ook onze leveranciers voldoen aan onze normen, waarbij aspecten als kinderarbeid, eerlijke betaling, veiligheid en vervuiling aan bod komen.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.